ενημέρωση-karmaradio.eu
Πέμπτη, 12 Μάρτιος 2015 15:51

Ζώδια και μουσική

Written by Administrator

Κριός
Είδος Μουσικής: heavy metal
Αγαπημένοι καλλιτέχνες: Metallica, Motörhead, Slayer
Αγαπημένο τραγούδι: 'Burn, Motherfucker, Burn'

Ταύρος
Είδος Μουσικής:  mainstream, pop (στα σίγουρα)
Αγαπημένοι καλλιτέχνες: Michael Jackson (πούλησε τα περισσότερα)
Αγαπημένο τραγούδι: 'Money Money Money'

Δίδυμοι
Είδος Μουσικής: pop, rock, soul, blues, trance, latin, αλαφρολαϊκό τσιφτετέλι, tango, mango, metal και cumbia.
Αγαπημένοι καλλιτέχνες: όλοι
Αγαπημένο τραγούδι: 'We Are The World'

Καρκίνος
Είδος μουσικής: μόνο μπαλάντες.
Αγαπημένοι καλλιτέχνες: Michael Bolton, Celine Dion, Bryan Adams
Αγαπημένο τραγούδι: όλο το soundtrack του Τιτανικού

Λέων
Είδος Μουσικής: οποιαδήποτε μουσική σε κάνει να φαίνεσαι γαμάτος ή προσθέτει φραμπαλάδες.
Αγαπημένοι καλλιτέχνες στην πρώτη περίπτωση: Tom Waits
Στη δεύτερη: Shirley Bassey (και Μαρινέλλα)
Αγαπημένο τραγούδι: 'Diamonds Are Forever'

Παρθένος
Είδος Μουσικής: έντεχνο
Αγαπημένοι καλλιτέχνες: οι πλυμένοι ατσαλάκωτοι
Αγαπημένο τραγούδι: 'White Room'

Ζυγός
Είδος Μουσικής: καντάδες
Αγαπημένοι καλλιτέχνες: οι ωραίοι
Αγαπημένο τραγούδι: 'You Αre So Beautiful To Me...'

Σκορπιός
Είδος Μουσικής: οτιδήποτε dark με βαθύ σεξουαλικό συναισθηματισμό
Αγαπημένοι καλλιτέχνες: αυτοί που βογγάνε
Αγαπημένο τραγούδι: 'Sexy Motherfucker'

Τοξότης
Είδος Μουσικής: remix και λούπες με αποφθέγματα του Krishnamurti και του Einstein και λίγη free jazz
Αγαπημένοι καλλιτέχνες: οι ψαγμένοι
Αγαπημένο τραγούδι : 'I Want To Break Free'

Αιγόκερως
Είδος μουσικής: κανένα
Αγαπημένοι καλλιτέχνες: Ζαμπέτας
Αγαπημένο τραγούδι: 'Βάζει ο Ντούτσε Την Στολή Του'

Υδροχόος
Είδος μουσικής: χιψτεροκουλαμάρες
Αγαπημένοι καλλιτέχνες:  κάτι άκυροι και David Bowie.
Αγαπημένο τραγούδι:  'I Am Deranged'

Ιχθύες
Είδος μουσικής: psychedelic trance και ρoκ ψυχεδέλεια
Αγαπημένοι καλλιτέχνες: oι κατεστραμένοι
Αγαπημένο τραγούδι: 'Lucy In The Sky With Diamonds'


Πηγή enlefko.fm
Θα είναι… ψέμα, αν σας πει κάποιος ότι δεν λέει ποτέ ψέματα...Το κίνητρο όμως του καθένα μπορεί να διαφέρει, όπως και η ευκολία με την οποία το κάνει. Για ορισμένους είναι τέχνη και χάρισμα, ενώ για άλλους το πιο δύσκολο πράγμα…Τι γνώμη έχουν τα άστρα; Ποια ζώδια μπορούμε να εμπιστευόμαστε και ποια θα μας ξεγελάσουν με την πρώτη ευκαιρία;

Κριός
Ο Κριός θα σας ξεφουρνίσει μερικά αθώα ψεματάκια για την προσωπική του ζωή. Θέλει να εντυπωσιάζει, οπότε θα βάλει σάλτσα και μια δόση υπερβολής σε κάτι που έζησε για να το κάνει πιο σημαντικό. Αν αντιληφθείτε ότι σας “παραμυθιάζει”, μη θυμώσετε μαζί του. Απλά θέλει να ανέβει στα μάτια σας! Δείξτε λοιπόν κι εσείς το θαυμασμό σας.

Ταύρος
Δύσκολα θα πει ψέματα ο Ταύρος, γιατί θεωρεί ότι θα τον καταλάβουν όλοι και το ψέμα του θα αποκαλυφθεί. Και όχι άδικα, αφού δεν τα καταφέρνει καθόλου καλά. Όταν θα πει όμως ψέματα, θα το κάνει για να αποφύγει μια δυσάρεστη κατάσταση ή έναν πιθανό καυγά.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος είναι ιδιαίτερα κυκλοθυμικός κι ενώ αρχικά έχει όλη την καλή διάθεση να κρατήσει την υπόσχεση που σας έχει δώσει, στην πορεία ενδέχεται να αλλάξει γνώμη… Αν λοιπόν σας στήσει στο ραντεβού που είχατε κανονίσει, θα εξαντλήσει τη φαντασία του και θα βρει ένα ψέμα για να δικαιολογηθεί. Είναι τόσο απίθανα τα ψέματα που σκαρφίζεται όμως, που τελικά γίνονται πιστευτά!

ΚαρκίνοςΟ Καρκίνος θα σας πει ψέματα, θα το κάνει όμως για να σας προστατέψει και να μην στεναχωρηθείτε για κάτι. Αν αποκαλυφθεί, λοιπόν, μην του κρατήσετε κακία, γιατί το έκανε για καλό! Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιήσει το ψέμα από ανασφάλεια ή για να καλύψει κάποιο λάθος που έκανε. Θα είναι όμως μικρό, αθώο και δεν πρόκειται να βλάψει κανέναν.

ΛέωνΌταν καταλάβει πως χάνει την επιρροή και την εξουσία που ασκεί στους άλλους ο Λέοντας, όταν δει πως από εκεί που ήταν ο αρχηγός αρχίζει να παίρνει την κάτω βόλτα, τότε θα πει ψέματα, για να ανέβει ξανά στα μάτια εκείνων που μέχρι πριν λίγο τον θαύμαζαν. Δεν θα είναι και ιδιαίτερα πειστικός, ούτε βέβαια θα βλάψει κάποιον με τα ψέματά του, οπότε μην τον φοβάστε, αφήστε τον να λέει!

Παρθένος
Είναι κατά του ψέματος ο Παρθένος. Σπάνια θα χρησιμοποιήσει ένα ψέμα κι όταν θα το κάνει θα είναι για να δώσει βαρύτητα στα λεγόμενά του ή για να κάνει πιο πειστικές κάποιες απόψεις του. Θα είναι όμως τόσο ασήμαντο και θα το ενσωματώσει τόσο καλά, που κανείς δεν θα το καταλάβει!

Ζυγός
Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων που μπορούν άνετα να πούνε ψέματα, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς. Και θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη, προκειμένου να αποφύγει μια επίπληξη ή έναν καυγά! Επίσης όταν κάνει κάποια απιστία στην ερωτική του σχέση, θα βρει άφθονα ψέματα να ξεφουρνίσει για να θολώσει τα νερά! Προσοχή λοιπόν!

Σκορπιός
Ο Σκορπιός θα πει μεγάλα ψέματα και θα το κάνει καθαρά για λόγους εκδίκησης. Δεν είναι καθόλου αθώα τα ψέματά του και θα έχουν σκοπό να βλάψουν κάποιον που του έκανε κακό. Είναι ένας τρόπος να πάρει το αίμα του πίσω και δεν θα διστάσει να τον χρησιμοποιήσει. Επίσης, σε μια πιο αθώα εκδοχή, θα σας πει ορισμένα ψέματα για να σας τεστάρει και να διαπιστώσει με τι άνθρωπο έχει να κάνει.

Τοξότης
Ο Τοξότης δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που λένε εύκολα ψέματα. Σπάνια το κάνει και όταν θα μπει σε μια τέτοια διαδικασία θα είναι για να απεμπλακεί από μια ιστορία στην οποία τρίτα άτομα τον έμπλεξαν. Θα θελήσει να βγάλει την ουρά του απ’ έξω, σε κάτι που ειπώθηκε από τον ίδιο, αναιρώντας το.

Αιγόκερως
Τα ψέματα του Αιγόκερου είναι σπάνια και αυτό επειδή δεν θέλει να εκτεθεί σε περίπτωση που αυτά αποκαλυφθούν. Θα το κάνει μόνο όταν υπάρχει κάποιος επαγγελματικός στόχος, άρα λοιπόν πρόκειται για εντελώς αθώα ψέματα που απλά θα “βελτιώσουν” λίγο το βιογραφικό και τις ικανότητές του.

Υδροχόος
Μπορεί να πει με απίστευτη ευκολία ένα ψέμα. Έχει την ικανότητα να το πλασάρει με τέτοιο τρόπο που θα φαίνεται ως η μεγαλύτερη αλήθεια που ειπώθηκε ποτέ. Υποστηρίζει τόσο τα ψέματα που λέει, που φτάνει σε σημείο να τα πιστεύει και ο ίδιος! Το κάνει για να καλύψει μια κατάσταση που δεν τον συμφέρει, αλλά πολλές φορές θα χρησιμοποιήσει το ψέμα, όταν θεωρήσει ότι ο συνομιλητής του δεν είναι έτοιμος να δεχτεί την αλήθεια.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς, στην προσπάθειά του να ζήσει σε ένα διαφορετικό και ονειρεμένο κόσμο, πλάθει στο μυαλό του μια κατάσταση, που αργότερα δεν ξέρει ούτε ο ίδιος αν είναι αληθινή ή όχι. Θα πει ψέματα προκειμένου να εξιδανικεύσει τα πράγματα ή να ωραιοποιήσει τη ζωή του. Ο μόνος λοιπόν που κινδυνεύει από αυτό, είναι ο ίδιος!


 

Πηγή tro-ma-ktiko.blogspot.gr


Σάββατο, 07 Μάρτιος 2015 16:19

Mark Lanegan Live

Written by Administrator

Mark Lanegan Live

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ. 20:00
ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ. 20€ (προπώληση), 25€ (συνέχεια προπώλησης). 28€ (ταμείο)

Στη μακρά πορεία του, που και με τίτλους να επιχειρήσει κανείς να την ανατρέξει θα του πάρει κάποιον χρόνο, ο Mark Lanegan έβρισκε συνέχεια τρόπους να επανεφευρίσκει τον εαυτό του: Screaming Trees, Queens Of The Stone Age, Isobel Campbel, Gutter Twins, Greg Dulli, The Twilight Singers, Mark Lanegan band. Ωστόσο, ό,τι και να κάνει, ένα πράγμα παραμένει απαράλλαχτο – ο Mark είναι πάντα ο βλοσυρός crooner με την μπάσα φωνή που επικαλείσαι τις μικρές ώρες μεταξύ καπνού και αλκοόλ για να νιώσεις παραδόξως λυτρωμένος.


Ο Lanegan φτιάχνει καλύτερα από όλους soundtracks για μικρές, προσωπικές καταστροφές, και το νέο του άλμπουμ Phantom Radio δεν είναι εξαίρεση. Ένας ακόμα δίσκος που θα δώσει κομμάτια που θα ακούγονται στο διηνεκές, αλλά και ένας δίσκος που σήμανε την ανάμιξη του καλλιτέχνη με την τεχνολογία, αφού ένα μεγάλο μέρος του ηχογραφήθηκε σε smartphone με τη χρήση τού application Funk Box. Παρόλο το αποφασιστικό πέρασμα των blues του στον 21ο αιώνα, οι αναμενόμενες επιρροές δεν λείπουν. Τα 80s, τα grunge 90s, το ποτό και ο χαμηλών τόνων θρήνος είναι εδώ και ανακατεύονται με ηλεκτρονικά στοιχεία και synths που μπορεί να ξενίσουν κάποιους από τους λάτρεις του πρωτόγονου στυλ του, αλλά που τελευταία φαίνεται ότι αρέσουν στον ίδιο, ο οποίος έχει εξοικειωθεί και με εναλλακτικές ενορχηστρώσεις.

Oι κριτικές για το πιο πρόσφατο άλμπουμ του "post grunge Johnny Cash", όπως τον χαρακτήρισε το ΝΜΕ, είναι φυσικά οι καλύτερες. Ο δίσκος που συνεχίζει εκεί που σταμάτησε το Blues Funeral του 2012 εμπλουτίζει το παλμαρέ της Gothic Americana του Mark με στοιχεία που ποικίλλουν θυμίζοντας, ανά στιγμές, από Sisters Of Mercy και Joy Division μέχρι trip hop και το "σπάσιμο" στα φωνητικά των Portishead. Τα "The Killing Season", "Death Trip to Tulsa", "I Am the Wolf", είναι εδώ και περιμένουν να γίνουν κλασικά.

Την Πέμπτη 19 Μαρτίου ο Mark Lanegan θα επιστρέψει μετά από καιρό στην αγαπημένη του σκηνή του Gagarin 205 με νέα τραγούδια γεμάτα από την παλιά, γνωστή νοσηρή ομορφιά των συνθέσεων του αγαπημένου του αθηναϊκού κοινού. Θα είναι χωρίς αμφιβολία ένα αξέχαστο βράδυ.

mini tour
ΠΕΜΠΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ Gagarin
Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ για περιορισμενα εισιτήρια/25 προπώληση/28 πόρτα
Παρασκευή 20 Μαρτίου Principal Club Theater (Θεσ/κη)
Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ προπώληση/25 πόρτα
Σάββατο 21 Μαρτίου Lab Art (Βολος)
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ για περιορισμένα εισιτήρια/18 προπώληση/22 πόρτα
Σημεία προπώλησης: Ticket House, Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και από όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου και Seven Spots

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Ανταποδοτικά banners